Tornar
31 Maig, 2019

La 30a Trobada Empresarial al Pirineu, una de les jornades econòmiques privades amb més participants a Catalunya, tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny a la Seu d’Urgell amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

Sota el títol «Definim l’agenda empresarial» es parlarà de quines han de ser les prioritats de l’empresariat i els objectius de futur, en un context d’internacionalització i competitivitat constant, d’auge de les start-up i amb la transformació digital, el desenvolupament sostenible i el canvi climàtic de rerefons. El debat es durà a terme a través de diverses conferències, taules rodones i ponències amb professionals destacats, en les quals s’aportaran les claus fonamentals per tractar el desenvolupament estratègic de les empreses.

Des de la seva creació, la Trobada Empresarial té la finalitat de ser un espai de reflexió sobre temes d’actualitat que afecten la gestió i la presa de decisions en un marc de canvis constants.

El banc dona suport a les jornades des de l’any 2006, amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmiques tan necessaris entre Andorra i la zona de Lleida i els Pirineus.

Més informació: http://www.trobadaalpirineu.com/

Detalls de l'esdeveniment

Dijous 6 de Juny

A les 15:30 hores

La Seu d'Urgell

Carrer de Sant Domènec, 2, 25700 La Seu d'Urgell, Lleida, España

Adquisició d'entrades:

Comprar entrades online

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m