Tornar
29 Maig, 2019

La Fundació Crèdit Andorrà ha programat les activitats següents per a les persones més grans de 60 anys.

  • Visita guiada. Cal Pal de la Cortinada. Una visita guiada a una de les construccions més representatives de l’arquitectura tradicional andorrana.

Dia 6 de juny, a les 10.30 h

  • Taller d’habilitats socials. Una activitat que pretén, d’una banda, millorar la capacitat per relacionar-se i comunicar-se amb els altres, i, de l’altra, obtenir satisfacció personal i seguretat, afavorint les relacions interpersonals i participatives. Un taller amb una metodologia pràctica, de dinàmiques i d’activitats senzilles, que té com a suport l’ordinador en la majoria de les sessions.

De l’11 al 27 de juny, cada dimarts i dijous, de 10 a 12 h

  • Sortida a la natura. Visita al Parc natural de la vall de Sorteny, una activitat que promou la marxa a l’aire lliure d’una manera molt planera per tal de gaudir de la natura, els paisatges i els seus elements d’interès històric i cultural tot fent una mica d’esport. Es podran veure nombroses flors, algunes de carnívores i d’altres que solament es troben als Pirineus. Una sortida idònia per als amants de la flora.

Els participants han de portar obligatòriament calçat, roba i bastons de muntanya.

Dia 13 de juny, a les 9 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m