Tornar
23 Abril, 2019

Crèdit Andorrà patrocina la sisena edició de la Jornada de la Mobilitat Elèctrica que se celebrarà el 18 de maig, de 10 a 20 h, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Aquesta jornada, organitzada per l’ACA (Automòbil Club d’Andorra) i FEDA, pretén divulgar i donar a conèixer a la ciutadania la gran varietat d’opcions de mobilitat elèctrica que hi ha al mercat i que poden substituir en gran mesura els vehicles amb motor de combustió. A l’exposició es mostraran cotxes, segways, motos, patinets i bicis i es tindrà l’oportunitat de provar diferents vehicles elèctrics. Aquest any, com a novetat, hi ha prevista una pujada en bicicleta elèctrica al pic de Carroi. Durant el dia també se sortejaran dos patinets elèctrics.

Més informació: https://aca.ad/mobilitatelectrica2019

Detalls de l'esdeveniment

Dissabte 18 de Maig

A les 10:00 hores

Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m