Tornar
23 Abril, 2019
  • Concert de Primavera

Els músics de la Jonca, l’Escola de Música del Comú d’Escaldes-Engordany, l’Escola de Violí del Departament de Cultura del Comú d’Encamp, l’Escola Harmonia, l’Espai de Música Moderna, l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i l’Animal Escola de Teatre, tots ells dirigits per Albert Gumí, oferiran el tradicional Concert de Primavera.

El concert es vertebrarà en dues parts diferenciades, que iniciarà la Jonca amb obres de Vivaldi, Haendel, Piazzolla i Murrill, i a la segona part, amb la incorporació de les escoles de música del Principat, s’acompanyaran per primer cop temes de cantautors i grups del país (rock, cançó d’autor, pop, etc.), amb la participació en directe de Lluís Cartes, Madretomasa, Quim Salvat, Pali i Four Flags i arranjaments orquestrals d’Albert Gumí. L’orquestra de joves es fusionarà amb cada cantant acompanyats també d’un trio professional de guitarra, baix i bateria, amb l’objectiu de donar protagonisme a la música actual feta al Principat d’Andorra. L’actuació té el suport de l’Associació de Músics d’Andorra.

Les entrades es poden adquirir a www.onca.ad i el preu és de 5 € en la venda anticipada i de 8 € el dia del concert.

El concert tindrà lloc el diumenge 12 de maig, a les 12 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.

  • Cicle al Palau de la Música Catalana

El dia 16 de maig, a les 20 hores, tindrà lloc el quart concert del XV Cicle al Palau de la Música Catalana, amb el títol Músiques, nacions i fronteres. L’ONCA estarà liderada per Manfredo Kraemer, violinista expert en música antiga i concertino habitual de les formacions orquestrals dirigides per Jordi Savall. El programa estarà format per obres de M. Locke, J. F. Rebel, A. Vivaldi i G. P. Telemann, que evidencien diferents processos d’hibridació cultural a través de la música. Les entrades es poden adquirir al web www.palaumusica.org.

El dissabte 18 de maig, a les 20.30 hores, es presentarà el mateix programa a l’Era Gran de Casa Rossell d’Ordino amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

Reserva prèvia obligatòria als telèfons 835852 o 839760.

  • Taller de música compartida

La Fundació ONCA organitza un taller de música compartida, a càrrec de l’intèrpret Anna Vega. Es realitzaran dos tallers, un destinat a professionals i un per a nadons i infants fins a 3 anys en el qual s’iniciarà els més xics en el despertar sonor i musical i, a través de la música, se’ls acompanyarà en el seu procés vital, afectiu i d’aprenentatge. El taller tindrà lloc a l’Institut de Música d’Andorra la Vella, i se n’han programat dues sessions:

  • Divendres 24, obert als professionals, de 10 a 13 h. Hi poden participar els treballadors vinculats al programa social de la Fundació ONCA, els professors de música, o el públic general interessat a conèixer eines, jocs i estratègies musicals, didàctiques i pedagògiques.
  • Dissabte 25:
    • Grup 1: Famílies i nadons menors de 12 mesos (no caminants), de 10 a 10.50, o de 16 a 16.50 h.
    • Grup 2: Famílies i infants d’1 a 3 anys (caminants), d’11.15 a 12.15 h, o de 17.15 a 18.15 h.

Inscripció prèvia a produccioonca@gmail.com

5 € / adult – taller per a adults

10 € / família – tallers familiars

(pagament in situ abans de l’inici del taller)

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m