Tornar
23 Abril, 2019

Nova edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord

Aquest any, en el marc de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, tindran lloc la Solidaritrail i la Tamarro, dues marxes solidàries i accessibles a tothom, a banda de les ja tradicionals proves: la Marató dels Cims, la Celestrail, la Mític, la Ronda dels Cims i l’Eufòria.

Ultratrail
Imatge d’una edició anterior de l’Ultra Trail

La Solidaritrail és una marxa solidària i inclusiva que apropa els valors de la muntanya a tots els públics. Són 10 kilòmetres i 750 metres de desnivell positiu, que es poden fer tant corrent com caminant, i és accessible a tothom: infants, joves, persones amb mobilitat reduïda, famílies i tots aquells que vulguin fer una primera aproximació a la muntanya. El recorregut comença a Ordino i puja fins a Segudet, on s’agafa una pista que s’endinsa al bosc. Des d’allà es voregen les planes de Sornàs i es baixa pel GR11 per arribar a la Cortinada, on es recorre el camí ral fins a entrar novament a Ordino, amb unes vistes espectaculars sobre tota la vall. La novetat d’aquest any és que hi haurà cronometratge i podi per als menors d’edat. A més a més, els diners de les inscripcions es destinen a l’organització d’altres Solidaritrails que tenen lloc en paral·lel en països desfavorits com Bolívia, Nicaragua, Nepal i Madagascar, organitzades per ONGs de cooperació al desenvolupament.

D’altra banda, aquest any neix la germana petita de la Solidaritrail, la Tamarro, de 2,5 km i 50 metres de desnivell positiu, oberta a tothom però pensada per als més petits de la casa. Els participants hauran de superar enigmes i proves al llarg del recorregut per trobar el Tamarro i al mateix temps aprendran moltes coses sobre la muntanya i la seguretat. En aquesta marxa us ensenyaran com encendre un foc, fer un «refugi» o crear una trampa per agafar el Tamarro, a part de passar un bon moment en família o entre amics pel camí de Santa Bàrbara.

L’objectiu de totes dues marxes és acostar la muntanya a tothom i passar una bona estona caminant entre la natura.

La prova tindrà lloc el dia 21 de juny a Ordino.

Més informació i inscripcions a: www.andorraultratrail.org.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m