Tornar
23 Abril, 2019

El PIAM, Pla Integral d’Assistència Mèdica, ha posat a disposició dels prenedors d’aquest producte un servei de comunicacions totalment gratuït. Aquest servei informa via e-mail i al moment de cadascun dels abonaments que el PIAM ha efectuat en el compte corrent del prenedor. Aquests abonaments provindran de les factures mèdiques del prenedor i de la resta d’assegurats de la pòlissa familiar, sempre que sigui el cas.

Per disposar d’aquest servei és imprescindible que el prenedor hagi facilitat la seva adreça electrònica a Crèdit Assegurances. Si el client vol activar el servei tan sols ha de trucar al telèfon 88 91 19 o bé enviar un correu a info@creditassegurances.ad.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m