Tornar
23 Abril, 2019

Les activitats previstes a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà, per a les persones més grans de 60 anys, per aquest mes de maig, són:

 • Taller de Windows 10. Es coneixeran les novetats del nou sistema operatiu Windows 10 i les noves aplicacions per treballar continguts multimèdia. Cada participant haurà de portar el seu ordinador portàtil.
  Del 3 de maig al 28 de juny, els divendres de 10 a 12 h.
 • Taller de vídeo digital. El programa PowerDirector permet realitzar vídeos creatius i presentacions de fotografies professionals.
  Del 3 de maig al 28 de juny, els divendres de 16 a 18 h.
 • Xerrada sobre el repòs i la higiene del son. Problemes de micció, afectius, de consum de fàrmacs i l’edat, entre d’altres, els relacionem amb la dificultat per descansar i agafar el son. En aquest taller es coneixeran les fases del son, els efectes de l’insomni i com tenir cura de la higiene del repòs i del son.
  Dia 7 de maig, a les 16 h.
 • Sessió pràctica d’exercici. En aquesta sessió es treballarà la flexibilitat, la força, l’equilibri i la coordinació mitjançant exercicis actius combinats amb la respiració, i s’acabarà amb exercicis de relaxació.
  Del 8 de maig al 12 de juny, els dimecres de 17 a 18 h.
 • Ruta de senderisme guiada. La sortida s’organitza amb l’objectiu de promoure la marxa a l’aire lliure i gaudir de la natura, del paisatge i dels seus elements d’interès històric i cultural, tot fent un mica d’esport. En aquesta ocasió s’anirà a la vall del Madriu, on es passarà per l’antic camí dels matxos en direcció a coll Jovell, amb unes esplèndides vistes sobre la vall. Sortida amb fort desnivell. Els participants han de portar obligatòriament calçat, roba i bastons de muntanya.
  Dia 14 de maig, a les 9 h.
 • Taller com fer una compra saludable. Una sessió per aprendre a fer la llista de la compra i identificar els productes més interessants i saludables i també per menjar sa tot estalviant.
  Dia 23 de maig, a les 16.30 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m