Tornar
23 Abril, 2019

La Fundació Crèdit Andorrà organitza la conferència «Càncer: com afrontar les diferents etapes», a càrrec de Tània Estapé, psicooncòloga, i especialista en Psicologia Clínica.

En la conferència es farà un recorregut pel diagnòstic, el tractament i la seva finalització, i es parlarà de com seguir la vida un cop ha acabat el procés terapèutic. La ponent explicarà què pot passar des del punt de vista psicològic i emocional en cadascuna de les fases descrites, i donarà pautes senzilles per afrontar-les.

En el diagnòstic, les primeres reaccions són la por, la ràbia i la incredulitat, mentre que durant el tractament, la persona es pot sentir aïllada del món pel fet de no treballar ni participar en determinades activitats quotidianes. Avui en dia, moltes persones es curen, però això no impedeix que, un cop finalitzat el tractament, tinguin dificultats en la vida quotidiana, ja que el que ha passat els ha deixat por i de vegades problemes físics i/o dificultats per reintegrar-se a la vida laboral i social. S’inclou sempre la família com a element important en l’adaptació a la malaltia.

Detalls de l'esdeveniment

Dimecres 22 de Maig

A les 19:00 hores

Seu Social Crèdit Andorrà

Av. Meritxell, 80, AD500 Andorra la Vella

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m