Tornar
1 Abril, 2019

Crèdit Andorrà posa en marxa el blog Crèdit Avui, un espai online on trobareu informació de l’entitat. Aquesta iniciativa digital, que substitueix la publicació en paper que s’enviava per correu postal, és un exemple més del compromís del banc per millorar la comunicació amb els clients.

En aquest espai es publicarà informació sobre notícies corporatives, nous productes i serveis, campanyes comercials, activitats de la Fundació i l’agenda d’esdeveniments de l’entitat. Els continguts, a banda d’estar disponibles al blog, també s’envien als clients mensualment mitjançant una newsletter, i s’ofereix l’opció de subscripció a tothom que hi estigui interessat.

Les notícies es poden compartir a través de les xarxes socials i en els esdeveniments en què hi hagi venda d’entrades, es pot accedir directament al portal de compra. 

Us animem a navegar pel blog i a compartir-ne els continguts!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m