Tornar
26 Març, 2019

Crèdit Andorrà presenta la nova campanya, que en aquesta ocasió se centra a donar suport als clients i no clients que vulguin aconseguir la casa o el cotxe dels seus somnis. La campanya, que porta per lema «Estàs molt a prop de la casa o el cotxe que desitges», llança dues ofertes per als productes Crèdit Hipoteca i Crèdit Cotxe amb unes condicions molt avantatjoses i atractives.

Les condicions d’aquestes ofertes són:

  • Crèdit Hipoteca: préstec hipotecari amb un tipus d’interès variable d’euríbor + 1,40% (TAE: 1,44%).* L’oferta finança fins a un 80% del preu de compravenda de l’habitatge (adquisició de la primera o segona residència a Andorra), amb un termini màxim de finançament de fins a 25 anys. És necessari domiciliar la nòmina i els rebuts. Aquesta oferta només està disponible per a noves hipoteques.

Més informació sobre la Crèdit Hipoteca aquí.

  • Crèdit Cotxe: préstec personal amb un tipus d’interès variable d’euríbor + 6% (TAE: 6,28%).** A més, ofereix un import de finançament de fins a 40.000 euros i un període màxim de fins a 5 anys. Aquesta oferta incorpora una comissió fixa d’estudi de 50 €.

Més informació sobre el Crèdit Cotxe aquí.

Ambdues ofertes són vàlides fins al 31/10/2019 i és necessari contractar el Crèditvida Finançament, una assegurança de vida per cobrir el saldo deutor.

Més informació a www.creditandorra.ad o a qualsevol de les nostres oficines.

La concessió d’aquestes ofertes queda subjecta als criteris de risc del banc.

*TAE calculada per a un import de 200.000 € a retornar en 25 anys i amb una comissió variable d’obertura del 0,50%. S’aplica l’euríbor anual 2019 (en cas que el tipus d’interès sigui negatiu, el mínim és 0%).

**TAE calculada per a un import de 20.000 € a retornar en 5 anys. S’aplica l’euríbor anual 2019 (en cas que el tipus d’interès sigui negatiu, el mínim és 0%).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m