Tornar
20 Març, 2019
  • Concert dels solistes del SAX Fest acompanyats per l’ONCA

El concert dels solistes del Sax Fest, acompanyats per l’ONCA i dirigits per Àlex Sansó, tindrà lloc el dimecres 17 d’abril, a les 20 h, al Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella.

  • Final del Sax Fest amb la participació de l’ONCA

La final del concurs del Sax Fest tindrà lloc el 18 d’abril i els finalistes estaran acompanyats per l’ONCA i dirigits per Àlex Sansó, al Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella, a les 15 h.

  • Concert familiar

El 4 de maig tindrà lloc el concert familiar Nyam Nyam, de la companyia Daquídallà, adreçat a nadons i infants de 0 a 3 anys, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre l’infant i l’adult que l’acompanyarà en els seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper a l’infant, el de la cuina, amb tocs atractivament visuals. L’espectacle estarà protagonitzat per dos cuiners, una olla i moltes cançons, i, barrejant ingredients inusuals, aquests músics de la cuina tocaran melodies i ritmes d’arreu del món.

El concert tindrà lloc al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, i s’han programat tres sessions, a les 11 h, a les 12 h i a les 17 h.

El preu de l’entrada és de 3 € en la venda anticipada i 5 € el dia del concert. Les entrades es poden adquirir al web www.onca.ad.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m