Tornar
20 Març, 2019

Crèdit Assegurances estrena portal web i fa un pas més per apropar-se als usuaris amb un disseny web renovat, més visual i adaptat a les darreres tendències digitals. El web està enfocat a facilitar les gestions del client relacionades amb les seves assegurances. En aquest sentit destaquen els apartats Gestions a un clic i Sol·licitud d’informació, que permeten enviar factures mèdiques, reportar una baixa, sol·licitar qualsevol tipus d’informació…, sense necessitat de passar per l’oficina.

Tot això, en un entorn més atractiu que millora la navegació i permet consultar i operar en qualsevol moment i des de qualsevol indret a través de la seva versió mòbil.

Més informació: www.creditassegurances.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m