Tornar
15 Març, 2019

L’entitat fa un pas més en la seva estratègia de comunicació i digitalització i obre un canal corporatiu a Twitter. Aquest perfil neix amb l’objectiu de posar a l’abast de tots els públics la informació més rellevant de la companyia. Alhora, permet escoltar d’una manera activa els clients i estar més a prop seu i de la societat en general.

Twitter és una de les millors eines per donar visibilitat, transparència i valor a les empreses. Amb aquesta voluntat, Crèdit Andorrà vol millorar la interacció amb els clients i altres públics d’interès i crear una comunitat per compartir coneixement, experiència i totes les fites corporatives.

Podeu seguir i compartir les informacions del nou perfil a @creditandorra.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m