Tornar
15 Març, 2019

Andorra acollirà les finals de la Copa del Món d’esquí alpí del 2019, patrocinades per Crèdit Andorrà, l’esdeveniment esportiu més gran de la història d’Andorra.

El país rebrà els millors esquiadors i esquiadores del món, que lluitaran pel títol a les pistes Àliga (El Tarter), on es disputaran les proves de velocitat, i Avet (Soldeu), escenari de les disciplines tècniques. Durant els darrers tres anys, Grandvalira ha treballat per convertir l’Àliga i l’Avet en pistes de Copa del Món de referència al sud d’Europa. La plataforma esquiable de Soldeu ha permès ampliar l’arribada de la pista Avet, disposar de més espai per a les graderies, els equips i els patrocinadors, i millorar la logística de la retransmissió televisiva.

Entre les activitats previstes hi ha una gran desfilada dels equips el 9 de març i una cerimònia d’inauguració a la pista Avet el 12 de març. També es farà un sorteig públic de dorsals el 16 de març, i durant tota la setmana hi haurà un programa d’animacions postesquí a l’Abarset, així com un espai d’exposició per tal que les principals marques presentin materials i novetats.

A més, per acostar la competició a tota la societat, s’instal·larà una pantalla gegant al centre d’Andorra la Vella.

Amb aquesta col·laboració, Crèdit Andorrà reafirma la seva voluntat de fomentar i donar suport al sector de la neu, un dels principals motors socials i econòmics del país.

Detalls de l'esdeveniment

Del Dilluns 11 de Març  al Diumenge 17 de Març

Pista de l'Àliga (El Tarter) i pista de l'Avet (Soldeu)

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m