Tornar
28 Febrer, 2019
  • Ski&Concert

Winterreise, cicle de lieder de Franz Schubert. representa diferents escenes i situacions psicològiques vinculades a l’hivern segons l’ideari romàntic.

El preu de les entrades és de 20 € en la venda anticipada i de 25 € el dia del concert, i es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i a l’Oficina de Turisme d’Ordino.

Dia i hora: 9 de febrer, a les 19 h

  • Tallers musicals

El taller Barroski, a càrrec de les ballarines Mònica Vega i Marta Moran, té com a objectiu crear una petita peça coreogràfica inspirada en un dia d’esquí.

Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria al tel. +376 87 81 73.

Dia i hora: 16 de febrer; famílies amb infants de 3 i 4 anys, a les 16 h, i amb infants de 5 a 7 anys, a les 17.30 h

Lloc: Ludoescola del Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino

  • Concert familiar

Titulat La Xacona i el Rigodó ara fan el ball rodó i a càrrec de la Companyia Xuriach, aquest concert és una proposta destinada a les famílies i els nens d’entre 3 i 6 anys que ens mostra la dansa històrica i tradicional d’una forma didàctica. El preu de les entrades és de 12 € els adults, 5 € els infants de 3 a 12 anys i gratuït per als infants de menys de 3 anys si no usen seient, i es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i a l’Oficina de Turisme d’Ordino.

Dia i hora: 24 de febrer, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

  • Música a la tassa

El concerts Música a la tassa anirà a càrrec deZakia Zeroual, de l’Espai de Música Moderna. S’oferirà una tassa de xocolata a tots els assistents.

Dia i hora: 2 de març, a les 18 h

Lloc: Aparthotel La Tulipa d’Arans

Seguir llegint sobre:

etiqueta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m