Tornar
28 Febrer, 2019

Crèdit Andorrà està immers en un procés de digitalització de la seva oferta de productes i serveis per tal de satisfer les noves necessitats de clients cada cop més exigents i digitalitzats, que busquen la conveniència de poder gestionar les seves finances en un clic. El banc promou també la transformació digital dels processos interns, de cara a la millora constant de l’eficiència en els procediments.

Aquesta evolució, important i necessària, impacta directament en l’experiència del client que desitja operar còmodament 24/7 a través de la banca online i mòbil. En aquest sentit, la digitalització permet al client contactar amb el seu gestor de manera fàcil i segura des de la banca online, estar informat i fer consultes i gestions des de la web, gestionar les seves inversions a través de Crèdit Broker, o bé utilitzar Crèdit Wallet per pagar directament amb el seu smartphone, entre d’altres. Els reptes i les oportunitats de la digitalització són molts i diversos, i també inclouen la recerca de nous models de negoci com és el cas de Merkaat, el nou assessor en fons d’inversió 100% digital.

Les eines d’automatització del màrqueting i la intel·ligència artificial han de permetre optimitzar les ofertes que més s’ajusten a les necessitats del client i gestionar les seves interaccions amb el banc.

Crèdit Broker, gestió d’inversions digital

A través de la funcionalitat Crèdit Broker disponible a l’e-Crèdit, els clients de Crèdit Andorrà poden accedir a una informació completa dels mercats financers i fer operacions de compravenda de valors i fons d’inversió.

Les opcions de consulta i operativa disponibles a Crèdit Broker son les següents:

  • Mercats: resum del principals indicadors dels mercats amb accés al detall d’informació d’índex i dels seus components: Espanya (Ibex 35, Madrid), Europa (Euro Stoxx 50, CAC 40, DAX 30, AEX Amsterdam, BEL 20, SMI, PSI-20) i Amèrica (Dow Jones, S&P 500, Nasdaq 100).
  • Informació especialitzada sobre anàlisi tècnica, fonamental i dates d’abonament de dividends.
  • Realització d’ordres simples i avançades (limitades, Stop Loss…).
  • Consulta i operativa de compravenda de fons d’inversió.
  • Informació sobre divises, matèries primeres i agenda macroeconòmica.
  • Facilitat de seguiment dels actius d’interès a través de l’opció de preferits.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m