Tornar
28 Febrer, 2019

L’acord amb Unicef es va iniciar ara fa quinze anys

Crèdit Andorrà és un dels principals col·laboradors del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef gràcies a l’acord que es va iniciar el 2004 i que està centrat en la lluita contra l’ús d’infants soldats per part de grups armats.

La targeta Visa Unicef és una targeta de crèdit que, a més de permetre comprar de manera còmoda i segura com qualsevol altra targeta, contribueix a donar suport i fomentar el retorn a la vida en comunitat dels infants alliberats pels grups armats de la República Centreafricana i fer d’aquest país un lloc més segur per als nens i nenes. L’usuari de la targeta hi destina una aportació anual mínima de 30 euros i, per la seva banda, el banc col·labora cada any amb una aportació dinerària, a més de donar el 50% dels guanys procedents de les comissions d’ús de la targeta Visa Unicef. Aquests diners es destinen al projecte a favor de l’alliberament dels infants soldats per tal que rebin aliments, atenció de salut i psicosocial en centres transitoris i assistència socioeconòmica i educativa per a la seva reintegració. El cost anual de tinença de la targeta és de 45 euros.

L’aportació de Crèdit Andorrà a Unicef Andorra des del 2004 fins al 2018 ha estat de 672.013,95 euros.

Més informació: www.creditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m