Tornar
31 Gener, 2019

Més propostes disponibles a l’app del Carnet Jove Andorra

El nou Pack Carnet Jove 2019 arriba el dia 8 de gener amb moltes propostes per a tots els titulars de la targeta Carnet Jove 16PUNT30. El Pack ofereix descomptes addicionals procedents dels diferents establiments i entitats col·laboradors del Carnet Jove Andorra i d’altres organitzacions del Carnet Jove a Europa. Entre les novetats d’aquesta temporada hi ha noves propostes en formació, viatges, restauració i activitats d’oci.

Per consultar els vals de descompte disponibles dins del Pack, és necessari que els titulars de la targeta Carnet Jove 16PUNT30 es descarreguin l’app del Carnet Jove Andorra disponible a Google Play o Apple Store. Per utilitzar els vals correctament, l’usuari tan sols haurà d’accedir al Pack Carnet Jove dins de l’app i validar-los sota la supervisió del personal de l’establiment.

Més informació: www.16punt30.ad i www.carnetjove.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m