Tornar
31 Gener, 2019

Crèdit Andorrà convida els seus clients a viure les Crèdit Andorrà GSèries, el campionat de velocitat sobre gel organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra que compta, per tercer any consecutiu, amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

Aquest any, a més de les habituals GS (Prototips G i Turismes G) i GS2 (monoplaces GIAND), hi haurà tres noves categories: 2 Rodes Motrius, Car Cross i Side by Side. Amb aquest increment de categories, cada cursa s’haurà de celebrar en dos dies. També s’han millorat diverses instal·lacions i equipaments existents i s’ha construït una nova línia de boxes.

El calendari de les proves puntuables el formaran cinc curses que tindran lloc els dies 12-13 i 26-27 de gener, i 2-3, 16-17 i 23-24 de febrer, al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa. Com l’any passat, el públic podrà gaudir de l’espectacle des d’un gran espai confortable de 150 m2 amb terrassa de gran visió. Més informació: www.aca.ad/creditandorragseries

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m